Børnehavepersonale

Foruden personalet herunder arbejder vores tilkaldevikarer ligeledes i Børnehaven.

Leder af Strandhus og Børnehave
Camilla Burin Ratzlaff

Bornehaven@skorpeskolen.dk

Motto​​: Lad ikke frygten for fiasko overvinde chancen for succes

Camilla er uddannet pædagog (Professions Bachelor) og har store forventninger til Skorpebørnehavens udvikling. Camilla er uddannet bevægelsesambassadør i Helsingør Kommune og har tidligere arbejdet i en DGI-certificeret bevægelsesinstitution. Camilla elsker udeliv og har stor erfaring med det pædagogiske arbejde i naturen. Camilla har ligeledes et stort lokalkendskab. Camilla værdsætter og prioriterer forældresamarbejde højt. "Vi siger ikke blot velkommen til et nyt barn i børnehaven, vi siger også velkommen til hele barnets familie".

Ansat siden 01.08.2013

​Mette Scott Becher

Motto​​: Livet består af øjeblikke - kunsten er at gå langsomt igennem dem

Mette er uddannet pædagog og har 6 års erfaring fra en integreret daginstitution. Hun er uddannet sprogvejleder. At se, høre og forstå det enkelte barn hver gang, er det pædagogiske udgangspunkt. Hun tror på, at nærvær og det fælles levede liv danner grobund for den sunde udvikling, hvor barnets fortælling og læring vægtes højt.

Ansat siden 01.08.2013

​Pernille Strandberg

Motto​​: Hellere bygge vindmøller end læhegn

Pernille er uddannet idrætspædagog og har 15 års erfaring indenfor det pædagogiske  fag. Siden 2007 har hun arbejdet med børn i alderen 3-6 år. Pernille vægter bevægelse og sanser højt, helst kombineret med udeliv og udendørs leg. Det er vigtigt at være en anerkendende og tydelig pædagog så børnene føler sig trygge, set og hørt. Herefter er der åbent for udvikling og læring. Og så spiller hun ukulele.

Ansat siden 01.08.2016

Pædagogmedhjælper
​Alex Plougheld Knudsen

Motto​​: Alting er bedre imens musikken spiller

Alex er helt ny i det pædagogiske fag, men er ekstremt motiveret til at lære meget mere om det og være med til at skabe de bedste rammer for børnene.

Han har en stor forståelse og interesse i musik, som han godt kunne tænke sig at formidle videre til børnene, samtidig vægter han bevægelse, kommunikation og tryghed, som vigtige faktorer for at skabe et godt grundlag for børnene.

Alex finder stor glæde i at arbejde sammen med børn, da de møder dig uden forbehold og udstråler god energi, hvilket motiverer ham til at få børnene sendt bedst muligt afsted videre i livet.

Ansat siden 01.02.2018

Samantha Randbøll