Børnehavepersonale

Foruden personalet herunder arbejder vores tilkaldevikarer ligeledes i Børnehaven.

Camilla Burin Ratzlaff.jpg
Leder af Strandhus og Børnehave
Camilla Burin Ratzlaff

Bornehaven@skorpeskolen.dk

Motto​​: Lad ikke frygten for fiasko overvinde chancen for succes

Camilla er uddannet pædagog (Professions Bachelor) og har store forventninger til Skorpebørnehavens udvikling. Camilla er uddannet bevægelsesambassadør i Helsingør Kommune og har tidligere arbejdet i en DGI-certificeret bevægelsesinstitution. Camilla elsker udeliv og har stor erfaring med det pædagogiske arbejde i naturen. Camilla har ligeledes et stort lokalkendskab. Camilla værdsætter og prioriterer forældresamarbejde højt. "Vi siger ikke blot velkommen til et nyt barn i børnehaven, vi siger også velkommen til hele barnets familie".

Ansat siden 01.08.2013

Samantha Randbøll.jpg
Pædagog
Samantha Randbøll

Motto: “Det har jeg aldrig gjort før, så det klarer jeg helt sikkert”

Samantha har tidligere arbejdet i frisørbranchen, men i 2018 blev hun uddannet pædagog (professions bachelor), med en profil i socialt arbejde.
Samantha elsker at tænke kreativt og bruger ofte naturen og forskellige genbrugsmaterialer til at skabe sjove og finurlige ting. Hun vægter krop og bevægelse højt, og sætter tit musik på til dans og laver motorik baner for at børnene kan udfordre deres kropslige kompetencer.

Samantha og er også uddannet børneyoga-instruktør og øver sig på at spille ukulele.
Samantha bor i Fredensborg med sin mand og to børn.

Ansat siden 01.03.2020

Annette Brøndsted Schumann Staudal.jpg