top of page

Børnehavepersonale

Foruden personalet herunder arbejder vores tilkaldevikarer ligeledes i Børnehaven.

Samantha Randbøll.jpg
Leder af Skorpebørnehaven
Samantha Randbøll

Bornehaven@skorpeskolen.dk

Tlf. 3169 3384

Motto: “Det har jeg aldrig gjort før, så det klarer jeg helt sikkert” 
Samantha har været på Skorpen siden 2020. Hun er uddannet pædagog og er leder i Skorpebørnehaven. Samantha elsker at arbejde i Skorpebørnehaven som er en lille unik børnehave, fyldt med nærvær, glæde, hygge og som føles som et andet hjem, frem for en institution.
Som leder nyder Samantha at være en del af hverdagen og være på gulvet sammen med børnene og personalet: ”Jeg tror på at ledelse skal være tæt på og det er derfor meget vigtigt for mig at være synlig for børnene, personalet og forældrene”.
Samantha elsker at være kreativ, synge og læse bøger. Hun vægter krop og bevægelse højt i form af dans, rytmik, yoga og motorikbaner i gymnastiksalen eller på legepladsen for at udfordre de motoriske kompetencer.   
Udelivet og at bruge naturen som legeplads er også højt prioriteret. At gå en tur, være nysgerrig, kreative, søge viden, bruge sin fantasi og lege i naturen er et fantastisk rum at opholde sig i.  
Samantha er en meget glad og smilende person – og det er vigtigt at der er en masse humor i hverdag: ”Jeg tror på det skaber glæde i huset og at det er et bedre arbejdsmiljø for alle”.
Samantha er uddannet børne yogainstruktør, har et modul i pædagogisk massage og øver sig på at spille ukulele.

Samantha bor i Fredensborg sammen med sin mand og 2 børn.   

Ansat siden 01.03.2020

Trine Erika Thunberg.jpg
Pædagogmedhjælper
Trine Thunberg

Motto​​: "Viljen til at ville, giver evnen til at kunne"

Trine har stor erfaring i at gøre de skønne børn klar til skolestart.

Hun har interesse for børnene og deres sprog, og har tidligere haft et tæt samarbejde med sprogpædagog og logopæd (talepædagog)

Trine har kursus i 'fri for mobberi' og vægter højt at lære børnene om tolerance, respekt, omsorg og mod på børne niveau. 

Yderligere har hun kursus i ligestilling i læringsmuligheder. Det er vigtigt at alle børn, om man er pige eller dreng, har lige muligheder og bliver accepteret.

Hun nyder at være i børnehøjde og se børnene udvikle sig i trygge og inkluderende fællesskaber, om det er at tegne, spille eller være med i far, mor og børn lege, spiller ingen rolle. 

Naturen er fantastisk om det er at være i skoven og leder efter insekter, blomster, blade eller på stranden og bygge sandslotte, finde muslinger eller kaste sten i vandet. 

At være i børnehøjde og nærværende bliver prioriteret højt hver dag.

Trine bor i Nygård med sin mand og 2 børn

Ansat siden 01.10.2020

Jacob  Helbjerg-Christensen.jpg
Pædagogmedhjælper
Jacob Heldbjerg-Christensen

Motto​​: 

Ansat siden 01.11.2021

Tina  Banksgaard Nielsen.jpg
Pædagog
Bettina Bangsgaard Nielsen

Motto​​:  “Vi har alle noget vi skal øve os på…….lad os gøre det sammen.”

Bettina har tidligere arbejdet inden for specialområdet med børn og unge, som havde flere diagnoser, med det primære inden for autismespektret. Den erfaring er sidenhen anvendt i både vuggestue og børnehave.

For Bettina er omsorg fundamentet for tryghed og trivsel og dermed grundlaget for at skabe muligheder for udvikling, læring og dannelse. Arbejdet med relationen til det enkelte barn og deres familie er en vigtig grundsten.

Bettina synger ofte og anvender glæden ved musikken, som et sprogudviklende element i hverdagen. Det kreative fylder meget i Bettinas praksis ,og der bliver ofte sanset med maling, ler, strandskaller og andre materialer til de kreative projekter. Ofte finder man Bettina og børnene med fingrene ned i jorden, hvor der ledes efter f.eks biller eller ordnes i køkkenhaven og pludselig skabes der regnormehoteller og fantasien får frit løb. Naturen er en stor del af vores hverdag.

Ansat siden 01.04.2022

P3310473.JPG
Pædagogmedhjælper
Peter Gardboe

Motto​​: 

Ansat siden 11.04.2023

bottom of page