top of page

Grundskolepersonale

Foruden nedenstående personale arbejder der også pædagogisk personale som støtte og medhjælp, fortrinsvist i de mindste klasser. Derudover har skolen nogle faste lærervikarer, som tilkaldes efter behov.

Rikke Høgh Vinter RV.jpg

0. klasseleder

Rikke Vinter


Motto: Al læring starter med modet til at begå fejl og træde ved siden af

Rikke er uddannet socialpædagog i 2001 og har arbejdet på døgninstitution Sølager, Løvdalsskolen, Nygård skole og Grydemoseskolen. Rikke er mor til 3 drenge på hhv. 25, 14 og 14 år. Rikke er oprindelig fra Århus, har boet i Helsingør i 28 år og bruger fritiden sammen med familien og haven, at løbe, drikke kaffe, læse bøger og strikke.
Ansat siden 26.01.2015

​​​​​​​​

Anne Schobert Vejlgaard AV.jpg
Lærer
Anne Schobert Vejlgaard

Motto: Motiverede børn lærer bedst

Anne blev uddannet som lærer i 2004 og har linjefag i matematik, tysk, dansk og billedkunst. Hun har arbejdet på Skorpeskolen siden den startede op i 2013.

Anne har undervisningserfaring på alle klassetrin og nyder den vekselvirkning der er i at undervise de mindste og de ældste elever.

Anne bor i Helsingør med sin mand og sine to børn og nyder at være aktiv i naturen hvad enten det er hjemme i køkkenhaven, på en frisk løbetur eller ude på en rejse.

Ansat siden 01.08.2013

Leon.jpg
Lærer
Leon Jensen

Motto: Det, mange af os behøver, er nogen, som får os til at gøre det, vi kan
​Leon har undervist på en stor folkeskole i flere år og er sideløbende i gang med at færdiggøre sin læreruddannelse med linjefag i biologi og fysik/kemi. Leon har undervist i geografi, idræt, engelsk, historie, kristendom, musik og matematik samt valgfag som “klima og miljø” og “olie på fingrene”. Leon er desuden uddannet pilot og kører racerbil i fritiden.​

Ansat siden 01.08.2013

​​​​​​​​

Line Rafn-Hjelvang LR.jpg
Lærer
Line Rafn-Hjelvang

Motto: At åbne en verden af viden på en inspirerende, motiverende og kreativ måde, skaber lyst og mod til at turde udfolde sig, sprudle med sproget og følge sine drømme.

Line blev færdig som lærer fra N. Zahles seminarium i år 2000 med linjefag i dansk og musik samt sidefag i billedkunst. Hun har desuden undervist i bl.a. religion, historie, idræt og specialundervisning.

Lines erfaring spænder bredt og hun underviser elever helt fra 0. - 9. Klasse.

Hun lægger et stort arbejde i at lave skolekor, gospelkor, skoleband samt teater og musicals, ligesom hun i samarbejde med sin mand, “Brian børnelæge”, har lavet førstehjælpskonceptet Helping Hands, som skolen gennemfører hvert år. I den forbindelse er Line også er uddannet førstehjælpsinstruktør. 

I 2019 tog Line desuden en diplomuddannelse ved Århus universitet i Innovation og entreprenørskab.

I sin fritid spiller Line musik, komponerer sange, synger i kor, maler, laver smykker og lign.

Ansat siden 01.08.2013

Allan Raunkær Thomsen AT.jpg
Lærer
Allan Raunkær Thomsen

Motto:  Viljen til at ville, giver evnen til at kunne 

​Allan har undervist i folkeskolen i flere år i matematik og natur/teknik og har linjefag i n/t og samfundsfag. Allan er desuden uddannet civiløkonom og har undervist i handelsgymnasiet i matematik, IT og afsætningsøkonomi. Allan nyder vores danske natur og at udforske regnskoven med dets oprindelige folk.

Ansat siden 01.08.2013​

Lærer
Morten Sigersted Larsen

Motto: Kun døde fisk svømmer med strømmen

Morten er uddannet lærer med linjefagene Sløjd, Billedkunst og Fysik/kemi og har også erfaring med specialklasser i udskolingen. Morten har arbejdet 15 år i indskoling og mellemtrinnet på henholdsvis Hornbæk skole og Borupgårdskolen i Helsingør kommune. Han har yderligere arbejdet et år som selvstændig tømrer i skoleåret 2007-2008.

I sin fritid er Morten en aktiv motionist inden for mountainbike og ski. De sidste 6 år har han fungeret som skilærer for en institution i København med anbragte unge i alderen 14-20. Morten bor i Helsingør hvor han er næstformand og gårdmand for den andelsboligforening han bor i.

Ansat siden 01.08.2014

Stine Køj KØ.jpg
Lærer
Stine Køj

Motto: Carpe diem - seize the day – grib dagen!

Stine er uddannet lærer med linjefag i dansk og engelsk og har siden år 2000  slået sine folder i udskolingen. Stine har yderligere en uddannelse som faglig vejleder i engelsk og har udgivet undervisningsmaterialet 1-2-3 Differentiering til engelsk på Dansk Psykologisk Forlag. I sin fritid er Stine en aktiv motionist i tennisklubben, og i ferier indgår gerne sejlads i familiens trimaran eller mere tennis.

Ansat siden 01.03.2015

Lærer
Rikke Klug

Motto:  Vil du så kan du... Alle kan lære på hver deres måde

Rikke har undervist på en Gilbjergskolen i 8 år inden hun kom her til Skorpeskolen.
Sideløbende med sin undervisning har hun læst linjefagene Idræt og Matematik på læreruddannelse.
Udover sine linjefag har hun undervist i dansk, engelsk, kristendom, natur/teknik samt billedkunst. 
Rikke er udover dette også uddannet massør.

Ansat siden 01.08.2015

Lærer
Elizabeth Olsen

Motto: Menneske først, dernæst skoleelev.

Elizabeth er uddannet fra Holbæk Seminarium i 2003. Elizabeth er uddannet i linjefagene dansk, engelsk, historie, billedkunst - og tysk. Elizabeth har primært undervist i udskolingen samt været klasselærer. Hun har arbejdet på Tølløse Centralskole ved Holbæk, Skolen v./Kongevej i Helsingør samt Hellebækskolen I Ålsgårde. I sin fritid nyder hun at være sammen med familien. 

Ansat siden 01.08.2016

Maria Bastrup Kure.jpg
Lærer og
Ansvarlig for IT og Innovation

Maria Bastrup Kure

Motto: Hverdagen skal bruges i undervisningen, og undervisningen skal bruges i hverdagen 

Maria er uddannet lærer i 2016 med linjefag i matematik, fysik/kemi og billedkunst. På Skorpen underviser hun i alle de naturfaglige fag, i medie, håndværk&design og matematik. Udover undervisning er Maria ansvarlig for IT og innovation, hvor hun bl.a. søger inspiration og udvikler kreative måder at bruge iPaden på i undervisningen og hjælper med at finde på smarte løsninger, når teknikken driller.  

I sin fritid bruger Maria tid sammen med familien, hvor de nyder at være kreative og gå på opdagelse i naturen.  

Ansat siden 30.07.2018

Cathrine Gretoft CG.jpg
Lærer
Cathrine Gretoft

Motto: Du er modigere end du tror, stærkere end du ser ud til og klogere end du ved

Cathrine er uddannet lærer fra Frederiksberg seminarium med linjefagene: Matematik og Engelsk. Hun har desuden undervist i kulturfag, alle år. Inden Cathrine kom til Skorpeskolen var hun ansat i udskolingen på en skole i Gladsaxe i 5,5 år. 
Cathrine kommer oprindeligt fra Værløse, men flyttede til Ålsgårde med sin kæreste og deres 4 sammenbragte børn i 2019. Fritiden bruges sammen med familien og så er hun også en aktiv motionist i den lokale badmintonklub. Hun er også meget glad for at rejse og rejser alt det hun kan komme til. 
Cathrine underviser primært i udskolingen, da det er de udfordringer - og glæder man møder her, som giver brænde til hendes drive.

Ansat siden 01.08.2019

Sofia_Julie_Jenny_Dencker_Gräs_555553120
Lærer
Sofia Gräs

Motto: Alle børn fortjener at opleve følelsen af at blive forstået

Sofia er uddannet lærer i dansk, historie og kristendomskundskab. Hun har arbejdet på skolen siden 2019, hvor hun har fungeret som klasselærer.

Sofia brænder for at skabe interessant undervisning, og for at alle elever føler sig værdifulde for fællesskabet.

Ansat siden 01.08.2019

Personale Rikke Mølbak.jpg
Lærer
Rikke Ejsing Mølbak

Motto: Glæde og trygge ramme skaber frihed til at lære

Rikke er uddannet fra Frederiksberg seminarium, med linjefagene dansk, historie, kristendom og håndarbejde. Før Rikke kom til Skorpeskolen, har hun arbejdet 20 år i indskolingen og på mellemtrinnet på en folkeskole i Espergærde, hvor hun primært har undervist i dansk.

Sideløbende skriver Rikke forskellige læremidler: lydrette bøger, bøger om børnepsykologi, samt matematikhistorier mm.

Ansat siden 01.10.2020

Nicolai Strandet.jpg
Lærer
Nicolai Strandet

Motto: Det er okay - Ikke at være okay

Nicolai er uddannet fra Zahle lærerseminarium med hovedfagene Dansk, Engelsk og Musik.

Nicolai har udover grundskolen også undervist i guitar på Zahle musikskole. Nicolai har også drevet flere forskellige bands for børn og unge over flere år. Nicolai er specialiseret i krop, leg og læring, nabosprogs-didaktik samt musikledelse. Nicolai har et stort hjerte for musik og sætter pris på kreative og moderne tilgange til undervisningen. Nicolai overrasker ofte med nye idéer til undervisningen, hvori han sætter en ære i at få det bedste frem i eleverne.

Ansat siden 01.01.2021

Carsten Krogh Adsersen AD.jpg
Lærer
Carsten Adsersen

Motto: Fortidens fortolkning skaber nutidens forståelse og giver mulighed for fremtidens store drømme.

Carsten blev uddannet lærer på Ribe Seminarium i 2007, hvor han derefter var ansat på Rungsted Private Realskole i over et årti. Men da han igennem sin store passion for både kulturfaget og IT-udviklingen i undervisningen, søgte at skabe nye muligheder for at inddrage dette, var ansættelsen på Skorpeskolen i 2021 en drøm som gik i opfyldelse. 
Han er gift med Grit, og er bosiddende i Hillerød med deres 2 børn, Laura og Daniel. Han er meget engageret i foreningslivet i Hillerød, gennem facilitering af forskellige aktiviteter, digital marketing af festivaler og byfest, samt valgt ind i flere bestyrelser.
Ansat siden 01.04.2021

Lærer og støtte
Anne Sofie Gudmandsen

Motto: Følg dit hjerte - brug din fornuft

Sofie underviser i matematik og er støttelærer i udskolingen. Hun er oprindeligt uddannet cand.merc.fir., har arbejdet inden for journalistik og kommunikation på medier og i Danske Bank og skiftede i 2016 spor for at arbejde med børn og unge. Har samtidig med jobbet på skolen læst merit-læreruddannelsen i matematik og pædagogik. Er gift med Michael og har tre søde teenagepiger, hvor fritiden jongleres mellem hest, klaver, båd og badminton. Elsker klassisk musik og en knivskarp krimi.

Ansat siden 01.08.2016

Charlotte Steenstrup Hentzen CH.jpg
Lærer og støtte
Charlotte Steenstrup Hentzen

Motto: Ved at være dig selv, har du sat noget smukt i verden, som ikke var der før

Charlotte underviser i engelsk og tysk. Hun er oprindeligt uddannet cand.merc. i økonomisk markedsføring og har haft 18 år i erhvervslivet med forskellige roller inden for ledelse, forretningsudvikling, marketing, HR, strategi og projektledelse. Charlotte forfølger nu en livslang drøm om at være skolelærer og er i fuld gang med meritlæreruddannelsen ved siden af jobbet på Skorpeskolen. Charlotte er gift med Peter og de har tilsammen fire børn, der alle er i tyverne og flyttet hjemmefra. Fritiden går med familien, studiet, golf, hus- og haveprojekter og læse en masse bøger. 

Ansat siden 01.03.2022

P3310473.JPG
Lærer og støtte 
Sara Ravnholt

Motto:

Ansat siden 22.03.2023

Anja Nordberg Vindahl Vever AN.jpg
Støtte og pædagog
Anja Vever

Motto:

Ansat siden 01.10.2021

Lasse Vanman LV.jpg
Støtte og pædagog
Lasse Vanman

Motto: “Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af”

Lasse er 43 år, uddannet pædagog, og har mange års erfaring indenfor special området. 

Lasse har derudover grunduddannelsen som ambulanceredder, og udvidet førstehjælp.

Lasse har taget badmintontræneruddannelsen i Frederiksborg amt, og har været badmintontræner i flere klubber. Pt. er Lasse cheftræner i badmintonklubben i Gilleleje, hvor han også bor. 

Lasse er god til at samarbejde, har let til smil, og er ikke bange for udfordringer af nogen art. Han er meget aktiv, og engagerer sig i de ting han foretager sig. Retfærdighed, ærlighed og arbejdsglæde er begreber han værdsætter, og som han på bedste vis videregiver i sit arbejde med børnene. 

Ansat siden 25.10.2021

Fiona Ziggie Bjørn Walther VFW.jpg
Støtte
Fiona Ziggie Bjørn Walther 

Motto:

Ansat siden 14.08.2023

P3310473.JPG
Støtte 
Lærke Frederiksen

Motto:

Ansat siden 01.01.2024

bottom of page