Skorpebørnehaven søger uddannet pædagog til deltidsstilling

Skorpebørnehaven er en lille privat børnehave med 24 børn, som har et tæt samarbejde med skolen og skolens SFO, Strandhuset.

Vi har til huse i smukke historiske bygninger i Hellebæk i Nordsjælland med udsigt til havet, søen og skoven. Her er en atmosfære hvor børn, personale og forældre trives i hinandens selskab således, at vi sammen skaber gunstige forhold for både den personlige og faglige udvikling. Skolens og børnehavens størrelse betyder, at der er tæt kontakt mellem alle involverede parter - børn, forældre, pædagogisk personale, lærere, ledelse og bestyrelse.

Vi arbejder ud fra devisen ”Det, vi kan forestille os, kan blive til virkelighed”, så kan du begejstre og motivere dine omgivelser, børn som voksne, er du måske Skorpebørnehavens nye medarbejder.

Vi tilbyder en stilling

• Hvor 75% af medarbejderne er pædagogisk uddannet.

• Hvor du har 2 ugers ekstra selvbetalt ferie og dermed 4 ugers sammenhængende sommerferie.

• Med 3 timers forberedelse om ugen – timerne råder du selv over.

• Med en lækker madordning.

• Hvor ildsjælen vil opleve gode udviklingsmuligheder, herunder mulighed for at forme din egen stilling.

• Hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du hurtigt vil kunne se resultater af dine initiativer.

Send os en ansøgning, hvis du synes, det er sjovt og naturligt at:

• Bruge natur og science i din pædagogiske hverdag.

• Lave ude-aktiviteter som bål, ”slås-lege”, træværksted mm.

• Være en imødekommende og nærværende voksen, der kan sætte tydelige grænser.

• Tænke ud af boksen og være åben for nye pædagogiske tiltag.

Ansættelse senest pr. 1/11-20. Samtalerne vil foregå onsdag d. 23/9 fra kl. 17-20.

Du vil referere til vores leder af Skorpebørnehaven Camilla Burin Ratzlaff, tlf. 3169 3384, hvortil du også kan rette spørgsmål til stillingen.

Løn- og ansættelsesforhold følger overenskomsten for pædagogisk personale ved frie grundskoler.

Ansøgningsfrist er d. 21/9-20. Kun ansøgning pr. e-mail til adm-assistent@skorpeskolen.dk.