Vi søger uddannede pædagoger til vores Børnehave og SFO

Brænder du for at arbejde et lille sted, hvor der er plads til nærvær, refleksion og fordybelse? Kunne du tænke dig en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du selv er med til at sætte den pædagogiske dagsorden?

Vi er en lille børnehavehave med 24 børn og et Strandhus (SFO) med ca. 80 børn. Vi bygger vores hverdag på grundsten af nærvær, omsorg, viden, åben dialog, personlig udvikling og tid til masser af smil og latter.

Vi har til huse i smukke historiske bygninger i Hellebæk i Nordsjælland med udsigt til havet, søen og skoven, som vi flittigt bruger. Her er en atmosfære, hvor børn, medarbejder og forældre trives i hinandens selskab således, at vi sammen skaber gunstige forhold for både den personlige, sociale og faglige udvikling. SFO’en og børnehavens størrelse betyder, at der er tæt kontakt mellem alle involverede parter - børn, forældre, pædagogiske medarbejdere, lærere, ledelse og bestyrelse.

Vi arbejder ud fra devisen ”Det, vi kan forestille os, kan blive til virkelighed”, så kan du begejstre og motivere dine omgivelser, børn som voksne, er du nysgerrig, og kan du undres sammen, er du måske børnehavens eller SFO’ens nye medarbejder.

Vi tilbyder en stilling:

• Hvor du som ildsjæl vil opleve rigtig gode udviklingsmuligheder, herunder mulighed for at forme din egen stilling, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

• Hvor du har 3 timers tid til forberedelse om ugen.

• Hvor du i dagligdagen er en del af et lille dynamisk, kreativt og trygt team, men samtidig er del af et større team bestående af pædagogisk personale, lærere, ledelse, kokke og pedel.

• Med en lækker madordning.

• Hvor du har en tæt konstruktiv dialog med forældre i hverdagen samt deltager og planlægger samtaler og forældremøder.

• Hvor du har mulighed for at skabe de rammer for børnene, som du går og drømmer om.

Vi forventer, at du syntes det er sjovt og naturligt at:

• Bruge idræt, bevægelse, naturen og science i din pædagogiske hverdag.

• Bruge iPads og vil kunne inddrage dem i børnenes dagligdag inde som ude.

• Være en imødekommende, nærværende og ambitiøs voksen, som kan sætte tydelige grænser.

• At tænke ud af boksen og have en naturlig nysgerrighed overfor nye tiltag.

• Være nytænkende og innovativ i arbejdet med børns læringsmiljø.

I børnehaven har vi brug for en pædagog, der kan være ansvarlig for vores Guldsmedegruppe, som er de kommende skolebørn.

I SFO’en har vi brug for en pædagog, der kan forberede, udvikle og have ansvaret for vores Strandskalleforløb (Før-skoleforløb).

Vi tilbyder en stilling på 34,75 timer i Børnehaven og 32-37 timer i Strandhuset (SFO).

Ansættelse 1. august 2021 eller snarest derefter.

Du vil referere til vores leder af Skorpebørnehaven og Strandhuset Camilla Burin Ratzlaff, mobil 3169 3384, hvortil du også kan rette spørgsmål til stillingen.

Løn- og ansættelsesforhold følger overenskomsten for pædagogisk personale ved frie grundskoler.

Kun ansøgning pr. e-mail til adm-assistent@skorpeskolen.dk

Ansøgningsfrist: Senest den 11. juni 2021 kl. 10.00.