Strandhusets personale

Motto: Alle store rejser begynder med små skridt!

Nadia har arbejdet med børn siden 1996, hvor hun fik arbejde i sin morfars legetøjsbutik indtil hun i 2009 blev færdig som pædagog, med drama som hovedfag. Inden hun kom her til Skorpeskolen, har hun arbejdet 8 år i en integreret institution med børn i alderen 0-6 år, og her var hun i de sidste år i førskole-gruppen. Hun har herved en masse erfaring med den aldersgruppe. Nadia er uddannet arbejdsmiljørepræsentant i 2014 og er Skorpeskolens AMR. Førstehjælpskurser har været en fast del af Nadias arbejdsliv en gang om året plus et kursus i brandslukning. Nadias spidskompetencer ligger i de nære relationer til børnene, og det giver sig blandt andet til udtryk gennem ansigtsmaling, hårfletning og wellness, og så er hun den betroede tandudtrækker blandt mange af børnene.

Privat har Nadia to børn og så har hun desuden en passion for juledekorationer.

​​​​​​Ansat siden 01.10.2016

Pædagog
Nadia Amelung
Pædagogmedhjælper
Birgit Aarsleff Sommer

Motto: Be what you want to be, not what others want to see

Birgit elsker udeliv og at bruge ting og materialer fra naturen til at skabe spændende projekter. Sammen med børnene i Strandhuset, laver Birgit en masse kreative sysler som at tegne, male og sy, men også at bruge kroppen fysisk til yoga med efterfølgende afspænding.
Birgit lægger stor vægt på at børnene får mulighed for at bruge alle deres sanser. Ikke mindst at smage på forskellige krydderurter, spiselige blomster, bær og frugter. I bedene foran Strandhuset bliver der rig mulighed for det.
Birgit er mor til 3 børn på 8, 8 og 13.
Hun er uddannet grafisk designer på Mediehøjskolen og som havedesigner på KLC School of Design i London. Sideløbende med arbejdet i Strandhuset er Birgit selvstændig i sin havedesignvirksomhed Grønne Rum

Ansat siden 01.08.2015

Pædagogmedhjælper
Maja Dahlerup

Motto: I dag bliver en god dag

Maja har arbejdet i børnehaveklasse i 12 år og har bl.a. elsket at få kreativitet og leg ind i faglig læring.

I Strandhuset vender hun nu bøtten, og synes det er sjovt at prøve at få lidt faglighed ind samtidig med, at vi leger og er kreative.

Maja har endvidere undervist i billedkunst, håndarbejde og været kreativ projektleder på skoler samt undervist børn med særlige behov.  Maja er uddannet mode designer og har tidligere arbejdet som freelance designer. Sideløbende med arbejdet i Strandhuset, driver hun virksomheden Annlivia.

Bor i Espergærde med sin mand og 3 børn på 23, 20 og 10.

Ansat siden 01.08.2017

Pædagog
Mathias E. P. Clausen

Motto: du kan opnå hvad du vil

Mathias blev uddannet pædagog i januar 2020, med skole/fritid som speciale.
Inden han blev ansat på Skorpeskolen har han blandt andet været ansat hos Føtex, McDonald’s, Q-fakta og har været i militæret.

I sin fritid har han dyrket en masse forskellig sport og han interesserer han sig specielt for fodbold og computerspil, hvilket han ofte gør brug af, bl.a. i hallen, hvor der bliver sat en masse fede aktive aktiviteter i gang. Dette skaber en masse gode og sunde relationer for og til børnene.

Privat bor han sammen med sin kæreste og så bruger han tid på computeren, sport i tv’et og sine venner.

Ansat siden 03.02.2020