Strandhusets personale

Nadia Amelund.jpg

Motto: Alle store rejser begynder med små skridt!

Nadia har arbejdet med børn siden 1996, hvor hun fik arbejde i sin morfars legetøjsbutik indtil hun i 2009 blev færdig som pædagog, med drama som hovedfag. Inden hun kom her til Skorpeskolen, har hun arbejdet 10 år i integrerede institutioner med børn i alderen 0-6 år. Nadia er uddannet arbejdsmiljørepræsentant i 2014 og klasseledelse & klassefællesskab i 2018. Førstehjælpskurser har været en fast del af Nadias arbejdsliv en gang om året plus et kursus i brandslukning. Nadias spidskompetencer ligger i de nære relationer til børnene, og deres familier, og det giver sig blandt andet til udtryk gennem ansigtsmaling, hårfletning og wellness. Hun står desuden for tigertræning i hallen og iPad dag, og så er hun den betroede tandudtrækker blandt mange af børnene.

Nadia er klassepædagog i 2 klasser, lærer-assistent, idrætslærer og SFO-pædagog.

​​​​​​Ansat siden 01.10.2016

Pædagog
Nadia Amelung
Birgit Årsleff Sommer.jpg
Pædagogmedhjælper
Birgit Aarsleff Sommer

Motto: Be what you want to be, not what others want to see

Birgit elsker udeliv og at bruge ting og materialer fra naturen til at skabe spændende projekter. Sammen med børnene i Strandhuset, laver Birgit en masse kreative sysler som at tegne, male og sy, men også at bruge kroppen fysisk til yoga med efterfølgende afspænding.
Birgit lægger stor vægt på at børnene får mulighed for at bruge alle deres sanser. Ikke mindst at smage på forskellige krydderurter, spiselige blomster, bær og frugter. I bedene foran Strandhuset bliver der rig mulighed for det.
Hun er uddannet grafisk designer på Mediehøjskolen og som havedesigner på KLC School of Design i London. Sideløbende med arbejdet i Strandhuset er Birgit selvstændig i sin havedesignvirksomhed Grønne Rum.

Birgit er mor til 3 børn.

Ansat siden 01.08.2015

Anja Vever.jpg