Strandhusets personale

Motto: Alle store rejser begynder med små skridt!

Nadia har arbejdet med børn siden 1996, hvor hun fik arbejde i sin morfars legetøjsbutik indtil hun i 2009 blev færdig som pædagog, med drama som hovedfag. Inden hun kom her til Skorpeskolen, har hun arbejdet 8 år i en integreret institution med børn i alderen 0-6 år, og her var hun i de sidste år i førskole-gruppen. Hun har herved en masse erfaring med den aldersgruppe. Nadia er uddannet arbejdsmiljørepræsentant i 2014 og er Skorpeskolens AMR. Førstehjælpskurser har været en fast del af Nadias arbejdsliv en gang om året plus et kursus i brandslukning. Nadias spidskompetencer ligger i de nære relationer til børnene, og det giver sig blandt andet til udtryk gennem ansigtsmaling, hårfletning og wellness, og så er hun den betroede tandudtrækker blandt mange af børnene.

Privat har Nadia to børn og så har hun desuden en passion for juledekorationer.

​​​​​​Ansat siden 01.10.2016

Pædagog
Nadia Amelung
Birgit Aarsleff Sommer

Motto: Be what you want to be, not what others want to see

Birgit elsker udeliv og at bruge ting og materialer fra naturen til at skabe spændende projekter. Sammen med børnene i Strandhuset, laver Birgit en masse kreative sysler som at tegne, male og sy, men også at bruge kroppen fysisk til yoga med efterfølgende afspænding.
Birgit lægger stor vægt på at børnene får mulighed for at bruge alle deres sanser. Ikke mindst at smage på forskellige krydderurter, spiselige blomster, bær og frugter. I bedene foran Strandhuset bliver der rig mulighed for det.
Birgit er mor til 3 børn på 8, 8 og 13.
Hun er uddannet grafisk designer på Mediehøjskolen og som havedesigner på KLC School of Design i London. Sideløbende med arbejdet i Strandhuset er Birgit selvstændig i sin havedesignvirksomhed Grønne Rum

Ansat siden 01.08.2015

Frederik Bruun Pedersen