IT i undervisningen

Skorpeskolen er en "bring your own iPad"-skole, hvilket betyder, at børnene skal medbringe deres eget IT-udstyr på skolen i form af en iPad. IT-udstyret skal være markeret med elevens fulde navn. Skolen stiller et trådløst netværk til rådighed for alle.

I de første måneder af 2016 har Skorpeskolen udarbejdet en ny IT-strategi i samarbejde med Apple. Det er en strategi som rækker langt ud i fremtiden, og som bringer skolen helt i front på IT-området. I de første måneder af 2019 udarbejdede vi en ny strategi på IT området, da vi havde opfyldt succeskriterierne i den gamle. Den nye strategi er ligeledes lavet i samarbejde med Apple, og indeholder nye spændende vinkler som sikrer, at Skorpeskolen kommer godt ind i den digitale fremtid.

En del af den nye strategi handler om, at vi gerne vil udfordre ”en verden af apps” og alle de muligheder, som det åbner i undervisningen. Derfor har Skorpeskolen følgende krav til det IT-udstyr, som vores elever medbringer hjemmefra:

Strandskorper (0. – 4. kl.)

Krav til nyanskaffelse: iPad (2019) 32 gb og gerne med et tastatur i coveret.

Skovskorper (5. – 9. kl.)
Krav til nyanskaffelse: en iPad pro 12,9" (2018 eller nyere), samt et tastatur til denne.

IT-strategi: Læs hele IT-strategien