top of page

IT i undervisningen

Skorpeskolen er en "bring your own iPad"-skole, hvilket betyder, at alle elever skal medbringe eget IT-udstyr på skolen i form af en iPad med tilbehør gældende for forskellige klassetrin. IT-udstyret skal være markeret med elevens fulde navn. Skolen stiller et trådløst netværk til rådighed for alle.

 

I de første måneder af 2016 har Skorpeskolen udarbejdet en ny IT-strategi i samarbejde med Apple. Det er en strategi som rækker langt ud i fremtiden, og som bringer skolen helt i front på IT-området. I de første måneder af 2019 udarbejdede vi en ny strategi på IT området, da vi havde opfyldt succeskriterierne i den gamle. Den nye strategi er ligeledes lavet i samarbejde med Apple, og indeholder nye spændende vinkler som sikrer, at Skorpeskolen kommer godt ind i den digitale fremtid. I kan finde denne IT-strategi på skolens hjemmeside.

 

I 2022 har Skorpeskolen indgået en indkøbsaftale med ATEA for at kunne understøtte vores It-strategi bedst muligt, og ikke mindst for at give vores elever og forældre nogle fordele. Som privatskole er vi dog bundet af en del juridiske bånd, som giver aftalen nogle specielle omstændigheder, som er stillet op i rækkefølge her:

 

1)    ATEA åbner en virtuel butik med IT-udstyr 2 gange om året (december og juni)

2)    Inden butikken åbner har forældre på skolen forhåndstilkendegivet, om de ønsker at købe IT-udstyr.

3)    Man skal købe hele den IT-pakke, som passer til det klassetrin ens barn befinder sig på ved købsdato eller efter sommerferien ved køb i juni.

4)    Man køber “eksklusiv brugsret til” og “administrativ behandling af” IT-udstyret i mindst 3 år, hvorefter man får tilbudt at købe “ejerskabet”. Begge køb foretages over skolepengene.

5)    Ved første køb betaler man fuld pris for IT-pakken, og efter 3 år betales yderligere en “forventet tidssvarende markedsværdi” på 100 kr, som betales til skolen, når ejerskabet af IT-udstyret overtages af forældrene efter 3 år. Når ejerskabet overtages af forældrene, modtager man selvfølgelig en faktura på dette.

 

 

Læs mere om IT-pakker, priser m.v. i dokumentet “IT på Skorpeskolen

Læs mere om forventningerne til brugen af IT-udstyr i dokumentet “Tillykke med din nye iPad

Læs mere om den udvidede forsikring samt garanti i dokumentet “ATEA all risk forsikring

 

 

Vidste du at…

 

Hvis en elev forlader Skorpeskolen i “utide”… så tilbydes køb af ejerskabet til IT-udstyret på dette tidspunkt også til 100 kr.

 

Hvis en elev gerne vil have ekstra IT-udstyr… så er det helt i orden. Eleven skal dog fortsat medbringe den obligatoriske IT-pakke hver dag i skolen. 

 

Hvis ATEA opdaterer priser i indkøbsaftalen… så ændrer priserne i skolens virtuelle butik sig også,  og indkøbsaftalen indstilles hvis priserne ikke længere taler til forældrenes fordel

 

Hvis mit IT-udstyr bliver stjålet… så dækker forsikringen i IT-pakken, dette gælder dog ikke ved “simpelt tyveri” (hvis en elev lader sin iPad ligge uden opsyn. I et sådant tilfælde er det familiens egen forsikring, som eventuelt kan dække)

 

Hvis man ønsker at skifte sin iPad ud på skæve tidspunkter i forhold til overgange mellem klassetrin og pakker, er det helt i orden.

 

Hvis man ønsker at bruge sin iPad privat, kan man blot oprette et helt normalt AppleID, som man kan købe apps m.m. igennem som helt normalt

IT-strategi: Læs hele IT-strategien

bottom of page