IT i undervisningen

Skorpeskolen er en "bring your own iPad"-skole, hvilket betyder, at børnene skal medbringe deres eget IT-udstyr på skolen i form af en iPad. IT-udstyret skal være markeret med elevens fulde navn. Skolen stiller et trådløst netværk til rådighed for alle.

I de første måneder af 2016 har Skorpeskolen udarbejdet en ny IT-strategi i samarbejde med Apple. Det er en strategi som rækker langt ud i fremtiden, og som bringer skolen helt i front på IT-området. I de første måneder af 2019 udarbejdede vi en ny strategi på IT området, da vi havde opfyldt succeskriterierne i den gamle. Den nye strategi er ligeledes lavet i samarbejde med Apple, og indeholder nye spændende vinkler som sikrer, at Skorpeskolen kommer godt ind i den digitale fremtid.

Den software eller de apps der skal bruges i undervisningen, stiller skolen til rådighed for eleverne igennem vores egen "App-store". Eleverne får desuden adgang til alle apps i Microsoft Office365, som kan bruges på både iPad og andre devices.

En del af den nye strategi handler om, at vi gerne vil udfordre ”en verden af apps” og alle de muligheder, som det åbner i undervisningen. Derfor har Skorpeskolen følgende krav til det IT-udstyr, som vores elever medbringer hjemmefra:

Strandskorper (0. – 4. kl.)

Krav til nyanskaffelse: iPad (8. generation) 32 Gb Wi-Fi. Et tastatur a la dette - Apple Pencil er valgfri.

Skovskorper (5. – 9. kl.)
Krav til nyanskaffelse: iPad Pro 12,9" (5. generation) 128 Gb Wi-Fi. Et tastatur a la dette - Apple Pencil er valgfri.

IT-strategi: Læs hele IT-strategien